Jordan Henderson og Luis Suarez

I tre sesonger var Jordan Henderson og Luis Suarez lagkamerater i Liverpool. – Den første sesongen var alt annet en lett for Henderson som i ettertid har innrømmet det var tøft med en slik kapasitet som Suarez i begynnelsen av sin karriere.

Til Podcasten «The Greatest Game with Jamie Carragher» hadde han følgende å si om starten på forholdet mellom de to:

Les: Carlo Ancelotti har pekt på Manchester United-spiller

“At the time I was a young player and there was one or two things Luis did in training that I didn’t like and it made me feel like I wasn’t good enough to be in the same team.

“The arms would go up – it was like, ‘what’s he doing’, as if I shouldn’t be there. It really hurt and frustrated me.

“He did it one, two, three times and then I exploded and I was ready to kill him!

Men etter hvert gikk det svært bra for dem begge helt frem til den berømte bitingen og overgangen til Barcelona i 2014.

Jordan Henderson har to år igjen av sin avtale med Liverpool så det er på ingen måte superhast med å få til en forlengelse. Etter å ha mistet Georginio Wijnaldum til Paris Saint-Germain på en Bosman-avtale, har inntrykket vært at Liverpool ønsker å binde kaptein Jordan Henderson ytterligere til masta. – Men samtalene som startet tidligere i sommer har stoppet opp og fotballeksperter på balløya undrer om 31 åringen ønsker nye utfordringer, eller om det ligger noe annet bak.

Nå melder The Athletic at Liverpools eiere slettes ikke er bekymret og at de rett og slett har andre prioriteringer. (Hva nå det enn betyr)

Les: Armando Broja trengte bare én sesong på utleie for å overbevise Chelsea

Nå kan Henderson forlate klubben han har spilt for siden 2011!

Vi vet fra før av at Paris Saint-Germain manager Mauricio Pochettino er en stor beundrer av 31-åringen, han var nøye med å forberede sine tropper som manager for Tottenham om Jordan Henderson sine kvaliteter på banen og kvaliteter som kaptein.(Ledet Spurs fra 2014 til 2019) – Den franske hovedstadsklubben som jobber intenst med å beholde Kylian Mbappe benytter simultankapasitet til å følge med på hva som skjer i Liverpool om dagen.

Mer aktuelt og mer underholdene er hva som foregår hos den spanske seriemesteren. Atletico Madrid jobber intenst med å legge en kabal som begynner å se spennende ut. – De ser ut til å få tilbake Antoine Griezmann for en brøkdel av hva de solgte han for til Barcelona for to år siden og manager Diego Simeone har hørt på tipset til Luis Suarez og at Jordan Henderson er en perfekt ballfordeler på midtbanen.

En gjenforening vil være dynamitt og gjøre Atletico Madrid til et av Europas sterkeste lag.