Peker mot United. (foto: real, twitter)

Spanske Mundo Deportivo har rimelig god track-record når det kommer til å treffe på det som foregår i kulissene hos Real Madrid. Så når Diogo Dayot-linkes til Ancelotti fra denne kanten, blir vi nysgjerrige.

Spesielt når den portugisiske journalisten Pedro Almeida hevdet Real og United allerede var i gang med forhandlinger forrige uke.

Les: Tidligere Tottenham-veteran Aaron Lennon dumpes

Dalot jobbet seg gjennom Portos akademi før United hentet ham i 2018. Her ble høyrevingen hypet opp av Mourinho, men de siste sesongene har det vært stille rundt Dalot. Da Aaron Wan-Bissaka ble hentet i 2019, mistet Dalot kontakt med den faste plassen på høyrevingen.

Forrige sesong ble det leieopphold hos AC Milan som gikk helt greit, i skyggen til Davide Calabria og Theo Hernandez. 22-åringen fikk debut for Portugal i EM, er tilbake hos United, men med en rimelig usikker fremtid på Old Trafford.

Les på Popidol: Jesse Lingard med sin første supersuser i United-drakt

Ifølge Mundo Deportivo var Ancelotti interessert i Dalot allerede som Everton-manager, nå jobbes det altså med en overgang til kongeklubben. Ancelotti vet godt at Real slet på høyresiden der Dani Carvajal haltet gjennom sesongen med skade, mens Alvaro Odriozola aldri klarte å overbevise.

José Mourinho så storhet i Dalot, Ancelotti visstnok det samme. Er det noe Solskjær ikke har fått med seg?

Les: David Moyes kan herved glemme Jesse Lingard