Gled deg, Pep.

Etter advokatene sikret spill i Champions League har Manchester City manager pep Guardiola fått tilgang til en imponerende pengesekk. – En del av disse pengene vil han overraskende bruke på Manchester United-floppen Alexis Sanchez.

Sanchez sluttet seg til de røde djevlene i en delutvekslingsavtale fra Arsenal tilbake i januar 2018. Han har imidlertid scoret bare fem mål for klubben på 45 kamper. – Han ble sendt på lån til Inter Milan i fjor sommer. Men han har ikke vært i stand til å etablere seg fullt ut under Antonio Conte, stort sett på grunn av skader. Likevel skal det være interesse for å beholde chileneren i Italia, med definitivt ikke for enhver pris.

Les: Harry Kane må holde seg hos Tottenham

Manchester City har mer penger enn vett og når vi vet at Pep Guardiola er en stor fan av Alexis Sanchez virker det den chilenske avisen La Cuarta skriver sannsynlig. – De som husker tilbake, så forsøkte Manchester City å kapre overgangen fra Arsenal, men hadde ikke på det tidspunktet en spiller som Arsenal ønsket i retur og de «tapte» konkurransen.

Pr i går var alle overbevist om at det ville bli en form for forlengelse med Inter Milan, men dette kommer trolig ikke til å skje nå som Manchester City har kastet seg inn i det som før i dag overhodet ikke var en kamp.

Manchester City har 151 millioner pund å kjøpe for i sommer, ca 1,67 milliarder kroner. – Av dette vil en Sanchez deal trolig bare barbere bort 17 millioner pund, med mindre Inter Milan finner frem penger de ikke har lyst til å bruke.

Les på F7: Ballon d’Or deles ikke ut i år