Vet han er godt dekket i keeperposisjon med Ortega på stand-by. (foto: Manchester City)

Manchester City manager Pep Guardiola fikk en uvanlig setning inn i sin kontrakt da han signerte for klubben i 2016. – Den søkkrike klubben måtte love å ikke aktivt rekruttere fra noen av hans tidligere klubber og at han skille ha siste ord gjeldende spilleren fra Bayern München og Barcelona.

Joshua Kimmich som var en av Pep Guardiolas unge lovedende i Bayern München ønsket å følge med til Premier League, men Pep sin regel om å ikke fiske i egen historiere gjorde det umulig. – Nå har det gått så lang tid at overganger er mulig, men det skal være i «all vennskapelighet» Pep nekter raid ala det man ser Real Madrid har forsøkt på i en årrekke for Kylian Mbappe.

Les: Spurs har funnet en CR7-inspirert målmaskin – Og de «stjal» ham fra Chelsea

Joshua Kimmich kom fra Stuttgart til Bayern München på Pep Guardiola sitt initiativ sommeren 2015.

Football Transfers skriver at den tyske landslagsspilleren står helt øverst på Manchester Citys ønskeliste i januarvinduet og Bayern München skal være åpne for å selge spilleren.

Skulle flyttingen gå gjennom, vil 28-åringen bli gjenforent med Pep Guardiola, som trente FC Bayern mellom 2013 og 2016.

Barcelona har også vist interesse for Kimmich ettersom klubben ser etter en erstatter for Sergio Busquets som dro for å spille for Inter Miami etter forrige sesong. – Kimmich er notert for 47 mål og 100 assists på 367 kamper for Bayern München og er i følge Transfermarkt verdsatt til 75 millioner euro.

Les på Radiosporten: Stjerne vender tilbake til Manchester United