.Pep Guardiola går aldri tom for de største talentene. (foto: Manchester City, x)

Pep Guardiola skjønner godt at Jürgen Klopp trenger en pause. City-manageren fortalte selv han hadde en tilsvarende periode på slutten hos Barcelona. Nå virker Guardiola fortsatt energisk, men også han må legge en plan for siste del av trenerkarrieren. Når det kommer, er ikke 53-åringen sikker på, men at han skal ha testet en type trenerjobb før han gir seg, det har manageren for verdens beste klubb bestemt seg for.

«Hele» Brasil var nedstemte da Carlo Ancelotti, på god vei til å ta over som brasiliansk landslagstrener, ble værende hos Real Madrid. Pep Guardiola har også vært skiltet som drømmetreneren for sambanasjonen, men 53-åringen er alt annet enn ferdig med klubbfotball og sanking av de største titlene. Nå gir Guardiola håp for Brasil, en gang i fremtiden.

LES: ESPN: Gjør klart for salg av 11 Manchester United-spillere

På spørsmål fra ESPN Brazil om han kan tenke seg å lede et landslag, kom det et klart svar fra Guardiola.

-Jeg vil gjerne trene et landslag til et VM eller EM. Jeg ønsker virkelig å oppleve å være trener under et VM, EM eller Copa America. Når det blir, det vet jeg ikke, sier Guardiola til ESPN Brazil.

F7: Manchester United har blinket ut stortalent i Eliteserien

Vi tipper det brasilianske fotballforbundet, sammen med andre nasjoners forbund, allerede har begynt å posisjonere seg for muligheten som vil komme.

Alt du trenger å vite: Bournemouth – Manchester City