Sir Jim Ratcliffe på kontoret samler de beste folka . og det skal skje raskt (foto. Manchester United)

Sir Jim Ratcliffe og INEOS-gjengen er formelt på plass, nå skal de siste nøkkelpersonene hentes før neste sesong. I sommer pågår det store arbeidet med å gjøre noe annet enn å flikke på det som ikke har fungert det siste tiåret. Et av de store prosjektene blir å rive raskt av det store plasteret. For en haug med Manchester United-spillere betyr dette exit.

Hvert eneste overgangsvindu er flere Man United-spillere på salgslista, så dette er ikke noe nytt. Forskjellen er at med Ratcliffe ved roret, skal det jobbes med alle detaljer som skaper en mesterklubb, spillere som ikke passer inn i planen skal ikke beholdes av økonomiske årsaker.

LES: Paris Saint-Germain går etter Erik ten Hag sin drømmesignering

Ifølge ESPNs kilder er det opp mot 11 spillere som står foran en potensiell exit. Du blir ikke Storbritannias rikeste ved å bare bruke penger, Ratcliffe skal være interessert i å kvitte seg med noen av de «lønnstunge» spilleren for å få mer plass i budsjettet til å sette sitt preg på Manchester United-troppen. Blant spillerne som kan være på vei bort, er Casemiro, Varane, Eriksen, Maguire, Wan-Bissaka, Lindelöf og McTominay.

Martial er uansett borte før neste sesong, Manchester United åpner også for salg av Sancho, van de Beek, Pellistri og Brandon Williams. Mason Greenwood faller i en egen kategori.

ENGELSKE KLUBBER: Manchester United-legenden river opp sine forgylte røtter

Dette skjer. Forskjellen fra tidligere overgangsvinduer, er at det denne gangen virker å være «en voksen» ved rattet. Spennende tider!