Paulo Dybala

Etter en overraskende svak start på sesongen for Juventus har manager Massimiliano Allegri snudd utviklingen og startet å sanke poeng i høyt tempo. – En viktig årsak til at klubben er oppe på en syvendeplass og ikke skraper bunnen av Serie A er Paulo Dybala.

27 åringen har helt siden Cristiano Ronaldo kom til Juventus fra Real Madrid i 2018 har Paulo Dybala ikke vært komfortabel med å spille andre eller til og med tredjefiolin. – Spissen er sterkere enn noen gang og svært fornøyd med livet i Torino.

I sommer var det en helt annen sak, det var til og med snakk om en bytteavtale med Barcelona for Antoine Griezmann. (Han returnerte til Atlético Madrid)

Les: Først lei av å vente på Pogba, så Haaland og nå er de lei av å vente på Mbappe

En rekke klubber, inkludert flere i Premier League har med ujevne mellomrom vært i dialog om en overgang og nå som kontrakten går ut til sommeren har de ujevne mellomrommene kommet tettere og tettere. – Paulo Dybala ønsker å bli værende og er nå ifølge alt av italienske medier svært nære en forlengelse frem til 2025.

Dybala er denne sesongen notert seg for tre mål og to assists på seks kamper med Juventus.

Les på F7: Denne banken aksepterer ost som sikkerhet

Den argentinske spissens agent Jorge Antun har vært i Torino de siste ukene for å forhandle fram en ny avtale. Det har blitt tydelig etter Cristiano Ronaldos dro til Manchester United at Dybala er spilleren som manager Massimiliano Allegri ønsker å bygge laget sitt rundt.