Kylian Mbappe

Holdningen i Real Madrid er egentlig at de ikke venter på noen, men så er virkeligheten en litt annen. – I flere år ble kongens klubb satt opp imot Juventus og Manchester United som den franske superstjernen har spilt for i noen omganger av Paul Pogba sin agent Mino Raiola.

Tiden gikk og ingenting skjedde sett med president Florentino Pérez sine øyne. – Så dukket Erling Braut Haaland opp på fotballhimmelen, dessverre for Real Madrid med samme ekstremt pengegriske agent. Det kom aldri til forhandlinger mer sonderinger som avslørte et vanvittig lønnskrav.

Les: Det er bare en klubb som er syk nok til å betale en halv milliard i året til Haaland

I Marca stiller Real Madrid et åpent spørsmål til Kylian Mbappe, kommer du eller ikke? Husk !?! Real Madrid venter ikke på noen

I sommer la Real Madrid to milliarder på bordet til Paris Saint-Germain som både sa nei takk til gigantbudet og som samtidig ikke fikk til en forlengelse med Kylian Mbappe. Den franske stjernen hadde en fot ut døra på Parc des Princes, men ble holdt igjen.

Hva tilbyr du en som har absolutt alt?

Hva som skjer nå er høyst usikkert, ved ren observasjon kan vi se et langt mer sprudlende Paris Saint-Germain etter de hentet Lionel Messi, en spiller de aller fleste fotballspillere, inkludert Kylian Mbappe drømmer om å spille med.

Real Madrid krever svar nå selv om det er ca 90 dager til januarvinduet åpner! Hvis vi skal være helt ærlig så ser det ut til at den «helt sikre» overgangen for Kylian Mbappe nå istedenfor heller mot at han blir i den franske hovedstaden. – Han blir med andre ord den tredje superstjernen Real Madrid ikke venter på !.

Les på Engelske Klubber: Ny strålende Premier League-dokumentar