Ole Gunnar Solskjær og Paul Pogba

Noe av kritikken som Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær får er hans ønske om å reparere. Helt siden han ble sjef på Old Trafford har han forsøkt å få superstjerner til å levere. – Den franske superstjernen Paul Pogba har glimtet til innimellom, men aldri levert på det nivået han har på det franske landslaget.

Bak Pogba har agent Mino Raiola stått og presset på for å gjøre det så vanskelig som mulig for lagkamerater og ledere å skape et godt miljø. Det har hele tiden vært snakk om andre klubber; Real Madrid, Paris Saint-Germain og en retur til Juventus har rullert i overskriftene.

Les: EM-stjerna Lorenzo Insigne fikk en gedigen overraskelse da han startet forhandlingene

For to dager siden på trening for Frankrike pådro Paul Pogba seg en skade som holder han ute i 8 til 10 uker, det betyr at han trolig har spilt sin siste kamp for Manchester United. – Han har nektet å skrive under på en meget lukrativ forlengelse og sjefene har nå gitt opp å komme til enighet.

Slipper politiske hensyn

Daily Star skriver at selv pengemann Ed Woodward som har vært en ihuga Poga-fan nå har gått inn for å selge så snart overgangsvinduet åpner i januar. Nå står Ole Gunnar Solskjær friere til å velge det beste laget.

Les: Ed Woodward i samtaler med Glazer om å bli

Den siste skaden skal være dråpen som fikk det til å renne over. – Det er en ting å skade seg i kamp, men skjer det på trening passer man ikke på.

28 år gamle Paul Pogba returnerte til Manchester United fra Juventus i 2016 for 105 millioner euro.