Har vært en gigant for Napoli med 114 scoringer. (foto: napoli, twitter)

En av Serie As største italienske angrepsprofiler styrer mot en exit fra klubben han elsker. 411 kamper for Napoli og bærer av kapteinsbindet. Begge parter ønsker en forlengelse, men nå surner det såpass at den italienske landslagsspilleren kan ende på overgangsmarkedet.

Med kontraktsutløp neste sommer er forhandlingene igang mellom klubb og spiller, der også klubbeier og sirkusdirektør De Laurentiis i kjent stil forhandler gjennom media. Forrige uke gikk eieren ut og påsto at hvis Napoli-kapteinen gikk mot exit, var det hans eget valg.

Les: Manchester United går etter backen med en prislapp som skremte Chelsea i sommer

Det han ikke nevnte, var tilbudet Napoli hadde skjøvet over bordet til Insigne. Ifølge Football-Italia hever 30-åringen en årslønn på 5 millioner euros, der spilleren nå ikke overraskende forventet en lønnsøkning. Napoli har en litt annen tilnærming.

I kjent stil. (foto: napoli, twitter)

Vi lar Insignes agent fortelle.

-Tilbudet kommer med et 50 % lønnskutt…Vanligvis tilbyr du mer lønn når du ønsker noen å forlenge kontrakt. Se bare behandlingen spillerne som har forlenget før Lorenzo har fått. Unødvendig å si, Lorenzo var overrasket (av tilbudet til Napoli), sier agent Vincenzo Pisacane ifølge Football-Italia.

Insigne var en av nøkkelspillerne på det italienske landslaget i sommerens EM med to scoringer og storspill. Fortsetter Napoli-eieren å «gi finger´n» til kapteinen sin i forhandlingene, er det nok av toppklubber som åpner døra på vid gap for Insigne.

Les: Barcelona åpner for et spektakulært comeback!