Allerede er The Sun svært upopulær blant Liverpool fans, ikke rart for øvrig, det er hevet over enhver tvil at den engelske tabloiden er en forferdelig møkkaavis. – Vi tar alltid nyheter fra The Sun med en stor klype salt, selv om nyheten blir omtalt i andre medier etterpå.

Nå er de i ferd med å få enda en «fiende». Den franske superstjernen Paul Pogba slakter The Suns artikkel om at han har et surt forhold til Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Les: Sepp van den Berg kan knapt vente med å vise Liverpool

«Fake News»

Pogba skriver at «store løgner lager overskrifter» og legger ved en skjermdump av The Suns artikkel. Den er stemplet med påskriften «fake news».

Avisen hevdet onsdag formiddag at Pogba var rasende på Solskjær etter å ha blitt satt på benken fra start i 0-5-tapet for Liverpool søndag. Franskmannen kom innpå rett etter hvilen, men etter et kvarter ble han utvist for en overivrig takling på Naby Keita.

Pogba mistet også ballen på midtbanen i forkant av Liverpools siste scoring.

Solskjær er under hardt press, men ligger inntil videre an til å fortsette som Manchester United-manager.

De neste tre kampene er særdeles viktige for den videre karrieren. Neste kamp er mot Tottenham i London lørdag kveld.

I går hadde Paul Pogba følgende melding til fansen via Instagram: «No time to feel sorry for ourselves… Wake up, step up and make the next days better!»