CalvinRamsay

Medaljens bakside, hvis suksessen til Liverpool har det, er det faktum at når man vinner kamper kommer det flere samtidig som de ikke tildeles flere dager i året. – Det er bare å se på kampprogrammet for Liverpool i mai så skjønner man slitasjen er enorm.

Mai startet med andre runde i semifinalen i Champions League mot Villarreal. Liverpool snudde kampen fra 2 – 0 i første omgang til å vinne 3 – 2 (sammenlagt 5 – 2). – Og med det kvalifiserte de seg til Champions League finale mot Real Madrid 28. mai. Liverpool har Premier League kamper mot Tottenham 7. mai, Aston Villa 10. mai og Wolverhampton 22. mai. – I tillegg er det FA Cup finale mot Chelsea 14.mai.

Les: Supporteren med 24 sesonger på San Bernabeu gjorde sin livs største tabbe

Manager Jürgen Klopp trenger flere som kan levere på høyt nivå og samtidig godta å ikke være fast i startelleveren enda. Det 18 år gamle backtalentet Calvin Ramsay passer prefekt inn i hvordan Klopp ønsker å spille fotball. Ramsay er fast inventar på Aberdeen og vant for noen dager siden «Young Player of the Year» i skotsk Premier League.

Les på Engelske klubber: Arsenal har blinket ut et ekstremt forsvarstalent i Serie A som kan løse situasjonen

Liverpool Echo melder at Liverpool sikter seg inn på å hente backtalentet Calvin Ramsay i sommer og har startet dialog med Aberdeen og folkene til Ramsay.