Passer perfekt i Vålerenga – diskuterer forlengelse med Odd

(c) Bilde: Odd: Dag-Eilev Fagermo
Top Article ad

Det ville vært rart om ikke Vålerenga nå som de skal hente en ny hovedtrener ikke hadde plassert Odd sin hovedtrener Dag-Eilev Fagermo (52) høyt oppe på sin prioriteringsliste.

Fargermo har i en årrekke vært jevnt god og vil ikke bare ifølge vår mening i Sporten passet perfekt inn i Vålerenga, det virker å være en gjengs oppfatning blant eksperter og fans.

Les: FC København betaler 25 millioner for Mikkel Kaufmann

Det er rom for endringer i Vålerenga etter at Ronny Deila har gått videre til å trene et lag i USA, uten å dvele for mye med det, er det på tide at Oslo-klubbens store resurser gir seg utslag i bedre og jevnere resultater og at ikke spillerutviklingen stopper opp etter junior nivå.

Et bytte ser imidlertid ikke å være aktuelt, Odd er i samtaler med sin hovedtrener om en forlengelse. Telemarkavisa skriver at det har vært samtaler med Vålerenga, men at det ikke ble til ordentlige diskusjoner, i stedet ser det ut til å bli en forlengelse med Odd frem til 2022.

Les: Real Madrid stopper Dani Ceballos overgang på grunn av Champions League

Odd-treneren har følgende kommentar til lokalavisen: «Jeg har kontrakt her og er veldig motivert for å få ny fart i laget. Vi har kommet godt i gang nå i januar».

Sportssjef Tore Andersen sier følgende om dialogen med Fagermo til Eurosport: «Det har vi hatt en stund, så det er ikke så mye nytt. Vi var enige om at vi skulle prate sammen etter sesongen, og det gjør vi nå. Vi er i en dialog for å finne ut av om begge parter ønsker å forlenge. Så snakker vi litt om forventninger til hverandre og slike ting»

«Er det slik at dere har gitt ham tillatelse til å snakke med andre?

«I en slik situasjon så har jeg sagt at hvis noen henvender seg, så kan han godt snakke med dem.»

Det blir trolig en raskt avklaring i god tid før seriestart.