Real Madrid stopper Dani Ceballos overgang på grunn av Champions League

Dani Ceballos
Top Article ad

Valencia var i god driv i forhandlingene om å kjøpe Real Madrid sin utlånte stjerne Dani Ceballos. Klubben var «ufarlige» i kampen om La Liga gull og det så ikke spesielt bra ut i de innledende rundene av Champions League.

Men så har Real Madrid stoppet overgangspraten fordi de ikke vil at han skal gå til en rival i La Liga, men viktigst Valencia er fortsatt i Champions League.

Les: Bekreftet: Leeds sikter mot Premier League skyene – fransk spiss på plass

Det var et håp at oppholdet i Arsenal skulle bli av en slik karakter at Ceballos skulle fortsette etter låneoppholdet, men det har blitt lite spilletid og det forventes ikke at låneoppholdet fortsetter ut sesongen engang.

Informasjonen om forkortingen av låneoppholdet har kommet Valencia for øret og de ønsker en kjapp løsning istedenfor å prøve en overgang til sommeren vil de gjerne gjøre det nå. – Etter Real Madrid satte på bremsen har Valencia manager Albert Celades forklart at skal det bli en løsning nå er det bare en aktiv Ceballos må prøve å overtale sine sjefer i Real Madrid.

Valencia manager Albert Celades har et meget godt forhold til Ceballos tilbake til tiden da han ledet det spanske U21 landslaget.

Les: Serie A´s neste superstjerne til medisinsk test hos inter