Vil høre mer jubel i Paris.

Paris Saint-Germain er klare til å kjøpe Inter Milan sin Mauro Icardi for 70 millioner euro i januar, men Wanda Nara ønsker å vurdere sine alternativene, ifølge Tuttosport.

Icardi har vært en stor suksess for pariserne så langt denne sesongen, og scoret 12 mål på 15 kamper i alle konkurranser siden han kom fra Inter Milan på sommervinduet siste dag.

Les: Wanda Nara var lite lysten på Paris

Spissen har imponert klubben så mye at de er klare til å innløse ham for det avtalte 70 millioner euro kjøpet og signere Icardi direkte i januar.

Tuttosport hevder at med Edinson Cavani som avvikler karrieren i den franske hovedstaden, og med rykter om Neymar og Kylian Mbapes misnøye i klubben, mener sportslig leder Leonardo at Icardi er et sikkert kort.

Argentineren tjener rundt 10 millioner euro, nesten dobbelt så høyt som de 5,5 millioner euro han tjente i Inter.

Les: Uwe Rösler har levert for Malmö ble umulig å fortsette

Igjen kan kona sørge for trøbbel

Imidlertid håper Icardis agent og kone Wanda Nara at hans opptredener for Paris Saint-Germain kan tiltrekke seg oppmerksomheten fra Juventus eller Real Madrid.

Juve har lenge vært interessert i Icardi, og det gikk rykter om at Fabio Paratici tilbød Paulo Dybala i bytte mot spissen i fjor sommer, bare for Dybala å avvise avtalen.