The Griez.

Antoine Griezmann har annonsert at han vil forlate Atletico Madrid i sommer, og nå melder spansk Sport at franskmannen ønsker seg til Ligue 1 og Paris Saint-Germain. 

Griezmann har vært på vei til Barcelona, men i det siste har Atletico president Enrique Cerezo fortalt ivrige journalister at han ikke har hørt noe fra dem. – Mens det var stille har Antoine Griezmann i helgen fortalt at han nå vet hvor fremtiden hans er og Sport mener å vite at det er inngått en avtale med Paris Saint-Germain.

Griezmann skal ha møtt PSG-sjef Nasser Al-Khelaifi, og franskmannen er tiltenkt den rollen som Edison Cavani har hatt i angrepet. – Franske eksperter spekulerer i om Cavani byttet klubb fordi Nasser Al-Khelaifi måtte rydde plass for Griezmann.

Les: Mundo Deportivo: Edinson Cavani forlater Paris Saint-Germain

Sport skriver at Barcelonas interesse for Griezmann ble kjøligere når de skjønte de ikke kunne redusere hans prislapp på 120 millioner euro, samtidig som ledelsen har vært nervøs for om angriperen passer inn i garderoben.

Samtid er det ergrelse blant sjefene i Barcelona at klubben de elsker å hate Paris Saint-Germain nok en gang tar innersvingen på dem. – Tror det trengs et generasjonsskifte til før de glemmer Neymar.

Les: Harnisk over Barcelona samtaler om gigantisk «byttedeal»