Harnisk over Barcelona samtaler om gigantisk «byttedeal»

751
Vi digger deg som spiller, men dette ble bare teit.

Barcelona virker nesten maniske i sitt ønske om å hente tilbake Neymar fra Paris Saint-Germain og nå har de lagt inn et av klubbens aller sterkeste kort for fremtiden inn i en mulig kjempedeal til høylydte protester fra fansen. 

Det har vært snakket om en Neymar retur til Barcelona helt siden helt siden han satte overgangsrekord på 197 millioner pund for to år siden.

Les: Beckham frister Barcelona stjerne med fint vær, høye lønninger og behagelig tempo

Gerard Romero fra RAC1 sier at Blaugrana er i samtaler med Paris Saint-Germain for å bringe brasilianeren tilbake til Nou Camp og Ousmane Dembele, mannen som Barca kjøpte for å erstatte Neymar, kan bli brukt i avtalen.

Fansen ønsker seg ikke Neymar tilbake og de ønsker heller ikke å kvitte seg Ousmane Dembele til tross for at det ikke har gått helt etter forventningene, den franske angrepsspilleren ble 22 år 15 mai og bør gies tid til å blomstre.

Les: Manchester City sender keeper til Bundesliga

Neymar  har scoret 51 i 58 kamper i alle konkurranser for Parisiens, men har ikke helt klart å komme seg inn på nivået av Lionel Messi, som ble sagt å være en av hovedårsakene til at han byttet Barcelona til PSG.

Les på F7: Cristiano Ronaldo’s Las Vegas voldtekstanklager dropper saken

Dembele ble signert for 97 millioner euro, men har slitt med skader kombinert med holdningsspørsmål i Catalonia, med en retur til Frankrike kan gjøre han godt, eller Barcelona kan godta at Neymar er borte og satse på de spillerne de har.

Det er imidlertid bemerket at de to klubbene ikke er akkurat på gode vilkår, og noe avtale forventes å være komplisert som ikke vil bli gjort på enkel måte.

I mars uttalte Barcas president Josep Maria Bartomeu at han foretrukket Barcas nåværende No.11 i stedet for mannen som hadde nummeret med sans for ham.

«Dembele er for meg bedre enn Neymar,» fortalte Bartomeu SER Catalunya

«Han er på Barca, og han er bedre. Vi er veldig fornøyd med ham.»