Nå har vi dårlig tid, gutter. (foto: arsenal, twitter)

Da Arsenal manager Unai Emery forsøkte å hente Paris Saint-Germain midtbanespiller Christopher Nkunku i vinter oppdaget han fort at prisen var langt over det Arsenal er istand til å betale. 

Klubben har gjennom årenes løp blitt vant til å hente store inntekter fra Champions League, men nå som de uteble, sammen med skyhøye lønninger må de sette tæring etter næring.

Les: Andrés Iniesta har tatt på seg kapteinsbindet

Christopher Nkunku er bare 21 år og er allerede en veteran med 9 år i Paris Saint-Germain. Han har vist sin verdi på det som må være et av verdens vanskeligste lag for unge talenter å få spilletid i og på forskjellige aldersbestemte landslag for Frankrike.

Arsenal manager Unai Emery har mer plass og behov for en fremadstormende midtbanespiller som også kan spille ving.

Paris Saint-Germain er ventet å selge flere av sine unge i sommer og har overfor Arsenal foreslått en avtale for Christopher Nkunku som omtales som en gavepakke.

RMC skriver at Paris Saint-Germain er villige til å lage en pakke som innebærer at de får en prosentandel i et fremtidig salg av spilleren. – Prisen skal i utgangspunktet være 30 millioner pund, men deler av dette kan betales av en eventuell fremtidig klubb som, hvis ikke noe uventet skjer, vil måtte betale langt mer for Nkunku.

Les: Det er syv spillere på Arsenal sin salgsliste