Jordan Pickford

Everton har hatt en fantastisk start på sesongen under Carlo Ancelotti sin ledelse, selv om de tapte siste kamp i Premier League mot Southampton leder de serien foran Liverpool som etter en ruglete start har startet poengsankingen for alvor.

Jordan Pickford har mottatt flere drapstrusler etter å ha skadet Virgil van Dijk i det klassiske Merseyside-derbyet mellom de to Liverpool-baserte lagene. De to braket sammen på et voldsomt vis, etter kampen var ikke manager Jürgen Klopp Everton-keeperen nådig han kritiserte også dommeren for å ikke dele ut rødt kort.

Les: United glapp, Real Madrid kan glippe – Pochettino får tilbudet han bør si nei til

Man kan stille spørsmålet om spillere tar Merseyside derby for alvorlig

Liverpool fans kokte over da de fikk vite at Virgil van Dijk trolig er ute resten av sesongen med en alvorlig korsbåndskade. – Vi så en flodbølge av hatmeldinger i sosiale medier og etter hvert også trusler rettet mot Jordan Pickford.

Daily Mail skriver at Jordan Pickford er sjokkert over mengden trusler han har mottatt siden kampen. 26 åringen har leid inn et privat vaktselskap for å passe på hans kone og deres ett år gamle sønn. – Detter kommer i tillegg til den etterforskingen som politiet i Marseyside har startet etter flere tweets som ble rettet mot Pickford og Richarlison.

Les på Popidol: Ville selge James Bond for 5,5 milliarder