På ukens lag i Championship – Solskjær vifter nå med 350 millioner

Nå er vi bare sååå langt unna. (foto: united, twitter)
Top Article ad

Mens vi venter på at Bruno Fernandes-overgangen faktisk skal bli realisert og at en erfaren angrepsspiller som kan fylle opp for skadede Rashford skal hentes inn, lar ikke Solskjær seg avlede fra den langsiktige jobben.

Nå må 25-åringen Fernandes regnes som en langsiktig løsning (under forutsetning at han takler overgangen til Premier League), men når United nå har blinket ut en 16-åringen, da snakker vi laaaangsiktig satsing.

Samtidig en satsing som kan bære frukter allerede neste sesong.

Les: Jose Mourinho presser frem gigantbud

Det er The Sun som hevder at United er villig til å putte inn et bud på 350 millioner kroner for midtbanespilleren Jude Bellingham.

Det er ingen hemmelighet at United har blinket ut Birmingham-spilleren, som ble kåret til månedens unge spiller i Championship (!) i november.

Ja, du leste riktig, best i nest øverste nivå i England. Etter debuten i en ligacamp i fjor har det blitt 25 kamper for førstelaget denne sesongen.

Les: Bekreftet: United-ikonet Chicharito dundrer inn på lønnstoppen

Det høres realistisk ut at United nå begynner å konkretisere planen for en overgang, for med utenlandske klubber i tillegg til Wolverhampton, Arsenal, Tottenham, Liverpool og Chelsea på hjul, kan denne unike muligheten forsvinne.

Bellingham nøyer seg heller ikke bare med å være på banen. 4 scoringer og 1 assist på 25 Championship-kamper, taler om en tenåring som ikke gjemmer seg bak hjørneflagget.

Hvis noen passer inn i Solskjærs United-spiller profil, så er det denne gutten.

Og ja, nevnte vi at han ble tatt ut til ukas lag i Championship i januar?

Vi følger spent med.

Les: Leeds vil styrke midtbanen med norsk talent