Leeds vil styrke midtbanen med norsk talent

(c) Bilde: Stabæk: Emil Bohinen
Top Article ad

Det er få klubber som har flere følgere enn Leeds i Norge, så det er litt naturlig at klubben også ser i retning av oss når de ønsker å finne talenter. -Etter Marcelo Bielsa overtok som manager har fans fått mer å glede seg over enn minner om gammel storhet. – I år, som i fjor kjemper de om opprykk til Premier League.

Emil Bohinen sønn av tidligere landslagsspiller og Englands proff Lars Bohinen har først blitt lagt merke til på grunn av navnet, men så etterhvert har prestasjonene snakket for seg selv.

Les: Marcos Rojo: «Blitt enige om absolutt alt»

Snart blir det England på Emil Bohinen -garantert

Yorkshire Evening Post skrev i går at Championship-klubben Leeds United jakter forsterkninger i midtbaneleddet, og at Emil Bohinen skal være en het kandidat. – For ikke lenge siden var han og trente med Premier League overraskelsen Sheffield United.

Det er kjent at han tidligere i vinter trente med Premier League-klubben Sheffield United. Men verken Bohinen selv eller Stabæks sportsjef Inge André Olsen vil svare på om 20-åringen også har vært på besøk i Leeds når Eurosport ringer:

– Det ønsker ikke jeg å svare på. Det må nesten spilleren få svare på selv, sier Olsen.

– Det vil jeg ikke kommentere, er svaret fra nettopp spilleren selv.

Les: Endelig: Real Madrid-spiller leies ut og kastes inn i ny tittelkamp

De spør videre om argentinske Marcelo Bielsa, som Manchester City manager Pep Guardiola har omtalt som verdens beste fotballtrener.

– Han er en trenerlegende, så selvfølgelig hadde det vært en opplevelse i seg selv å spille for ham