Iniesta rakk visst ikke helt å gjøre Dembele til en Barcelona-gutt (foto: dembele, twitter)

Nå skal vi ikke dømme en 22-åring utfra hva en spansk avis hevder å vite. Likevel virker det som Dembele ikke har alt på stell om dagen.

Direkte rødt kort mot Sevilla på grunn av kjefting på dommeren kan sørge for at Barcelonas 1 milliard kroners-investering ikke er spillbar i El Clasico.

Les: Tidligere Arsenal -og Barcelona stjerne har fått sparken

Spanske AS slenger seg på for å forklare problemet til den unge franskmannen. Det skal dreie seg om sene kvelder med serier og spill, forsentkomming til treninger, uproft kosthold, m.m.

Nå hevder AS at Dembeles agent har bestemt seg for å flytte til Barcelona for å holde klienten sin i hånden forbi alle fristelsene.

Hva spillere driver med på fritiden trenger ikke nødvendigvis å påvirke arbeidsinnsatsen, men stadige skadeproblemer for 22-åringen skal ha fått Barcelona til å snu hver mulige stein for å jobbe forebyggende.

Les på Popidol: Ett år igjen med å vente på Playstation 5

Når manageren i tillegg sliter med å gjøre seg forstått, ligger det noe og ulmer. Selv om språkproblemer også kan brukes til å unnskylde.

Her forsvarer Barcelona-manageren Dembele etter det røde kortet, samtidig som han tørt og indirekte beskriver en av utfordringene med å ha 22-åringen på treningsfeltet:

– Jeg tror ikke det var en lang setning. Selv jeg synes det er vanskelig å kommunisere med Dembélé på spansk, så jeg er overrasket over at han hadde en kommentar til dommeren i det hele tatt, sa Barcelona-trener Ernesto Valverde etter kampen ifølge football-espana.

Les: Har fått nok!

Vi får satse på at Dembele lærer seg litt mer spansk – uten skjerm og snacks. På tide å hente hjem Iniesta som mentor og barnepike?