Har fått nok!

Grow up!.

Det er ingen hemmelighet at forholdet mellom superstjerne Gareth Bale og Real Madrid manager Zinedine Zidane er elendig. – I sommer var Bale på vei til kinesisk fotball for å bli verdens best betalte fotballspiller til managerens store glede.

Real Madrid president Florentino Pérez satte ned foten og dermed ble han værende, men nå skriver Guillem Balagué i AS at Gareth Bale nå har fått nok og forlater Madrid i januar.

Flere skader har tidligere holdt stjernen utenfor troppen, men foreløpig har ikke dette vært årsaken til mangelen på spilletid.

Les: Dennis Bergkamp kjøper seg engelsk fotballklubb!

Før forrige ukes uavgjort mot Club Bruges i Champions League, ankom Bale sent for stadion. Han ble bedt om å dukke opp, selv om han ikke ble valgt ut i troppen til tross for sin skadefrie tilstand. Det skulle være dråpen som fikk koppen til å flyte til spissen som nå vil forlate Real Madrid.

Waleseren har tidligere uttrykt ønske om å bli hos Los Blancos til tross for de mange ryktene som har sendt ham vekk fra klubben.

I slutten av august kunne trener Zinedine Zidane kunngjøre at Bale ønsket å bli i klubben, og han ville også spille en viktig rolle denne sesongen.

Bale ble med Real Madrid som den dyreste spilleren noensinne i 2013 til en kostnad 101 millioner euro, mer enn de kjøpte Cristiano Ronaldo for noen år tidligere.

Til tross for de mange ryktene og spekulasjonene som særlig blomstrer i Real Madrid rundt Bale og Zidane, er klubben på toppen av La Liga foran erkerivalene fra FC Barcelona.