Klar for å ta ut kortsiktig gevinst? (foto: united, twitter)

United trenger penger de neste døgnene for å sluttføre Sancho-avtalen. Daniel James ser nå ut til å ofres for å oppnå dette.

Ryktet har gått de siste ukene om at spilleren som ble hentet så sent som forrige sommer fra Swansea for 15 millioner dollar skal ut. Da United hentet unggutten, hadde han færre enn 40 kamper på profesjonelt nivå bak seg. Da han ble leid ut til Shrewsbury kom han aldri opp fra benken.

Les: United kvittet seg med spilleren som danker ut Bruno Fernandes

Alt dette var irrelevant for United. Vingen hadde noe Unitedsk over seg og skulle være en av byggesteinene i prosjekt Solskjær. Det begynte også lovende med tre scoringer på de første Premier League-kampene. Frem mot forrige jul spilte waliseren flere kamper enn man skulle forvente, dundret til med assists. Så mistet lyntoget farten.

Det ble full lockdown med virus nr. 19, og etter at Premier League våknet til live igjen i sommer, har det blitt en forutsigbar plass på benken for James. Mot Brighton forrige helg var James helt ute av troppen.

Les på Engelske klubber: Mourinho kan endelig puste lettet ut: Spiss er på plass!

Nå trenger United lynraskt midler for å tippe Sancho-forhandlingene i deres favør, og har invitert Leeds inn til James. Ifølge Football insider har Bielsa og gjengen sendt over et bud på 25 millioner pund.

Solskjær så noe stort hos James for litt over ett år siden. Det store ser ut til å ta tid, tid United ikke har. Vi tenker muligheten med gevinst på James-salg blir for logisk riktig til å gå fra seg.

Les: Sander Berge får ny lagkamerat som vet hvor målet står