(c) Bilde: FK Jerv: Øystein Øvretveit

Keeper Øystein Øvretveit har tro på prosjektet til Jerv selvom de denne sesongen er forholdsvis ufarlige på en 11.plass i OBOS-Ligaen. – Ikke rykker de opp og ikke rykker de ned. 

«Gleder meg til å fortsette i Jerv», sier keeperen til klubben sine sider.

Øystein Øvretveit kom til Jerv fra Sandefjord foran 2018-sesongen, på en kontrakt med utløp etter 2019-sesongen.
Etter postive forhandlinger med spilleren selv og hans agent, er vi stolte over å kunne meddele at Øystein har signert en langtidskontrakt med Jerv.

Les: Nei takk til et bud på 600 millioner kroner

Kontrakt ut 2022!
Øystein signerte idag en kontrakt som binder ham til FK Jerv i 3,5 år – ut 2022-sesongen. Og vi er meget fornøyde med å ha sikret oss signaturen til en meget god keeper på langtidskontrakt.

– Øystein er først og fremst en bidragsyter i et allerede godt miljø, han passer den sosiale profilen til klubben helt perfekt.
Han er sulten og treningsvillig, noe som er det beste utgangspunktet for å utvikle seg videre. Han holder allerede et høyt nivå på feltspill og reaksjonssterk på streken. Øystein er en matchvinner! Vi er veldig glade for å ha Øystein hos oss, sier hovedtrener Arne Sandstø.

Les på Popidol: YouTuber Lasse Eriksen Bjørseth deler råd og tips i en ny bok

Gleder seg over langtidskontrakt!
Øystein selv er meget fornøyd med å ha signert en langtidskontrakt med Jerv, et sted han trives veldig godt!

– Jeg trives utrolig godt i Jerv, og har tatt steg som keeper her, og det var helt naturlig for meg å forlenge med klubben, sier han.
Det er en utrolig fin gruppe og en fantastisk klubb – og jeg gleder meg til de neste 3,5 årene som Jervspiller, avslutter han.

I tillegg til å være spiller, vil Øystein også delta på treninger med våre unge keepere i treningshverdagen deres, for å bidra til deres utvikling.

– Han er en ung, men erfaren keeper, som har mye å lære de unge spillerne våre, for at de skal kunne ta de neste stegene. Og det er viktig at spillerne på vårt A-lag er med å bidrar til de unge spillerne i klubben, sier daglig leder Trond Christoffersen.