Genial? (foto: united, twitter)

Det som er godt å legge merke til for Manchester United fans er at manager Ole Gunnar Solskjær ikke har tenkt til å gi ved dørene. Han er fast bestemt på å bygge opp laget igjen og vil bruke «gamle» superstjerner som ikke har virket så langt.  

For to dager siden skal Manchester United ha takket nei takk til et tilbud fra Inter Milan om kjøpt av Romelu Lukaku for 600 millioner kroner.

Les: Newcastle spiss Salomón Rondón følger etter Rafael Benitez

Tøff og vi liker det!

Den belgiske spissen har fire år igjen av sin kontrakt med Manchester United, men har ikke lykkes i samme grad som da han ble Premier League toppscorer som angrepsspiller for Everton. – Han har ønsket seg bort fra Old Trafford, Ole Gunnar Solskjær vil heller få han tilbake i gammel form, enn å selge. – De selger bare hvis prisen er den rette (les: god).

Les: Ole Gunnar Solskjær har tro på den største floppen i manns minne skal finne formen

Inter Milan manager Antonio Conte har bekreftet sin interesse for den 26 år gamle Lukaku. – Ifølge kilder amerikanske ESPN har vært kontakt med vil Ole Gunnar Solskjær finne en erstatter for spissen hvis handelen går i orden.

Akkurat nå spiller Manchester United mot Inter Milan, leder Ole Gunnar Solskjærs menn med 1 – 0 mål ved 17 år gamle Mason Greenwood.

Les på Popidol: Quentin Tarantino vil lage Star Trek på en måte du aldri før har sett