Var ikke en spiller for Mourinho.

Danny Rose fikk erfare hva de ville si å å kritisere manager Jose Mourinho, – Det går nesten ikke an å være mer ute i kulden enn det venstrebacken var sist sesong. Det er i prinsippet enighet om at Watford skal bringe nedfryst Tottenham-stjerne inn i varmen igjen.

De to siste sesongene har Tottenham har sørget opp nok overskrifter til å vare livet ut. Fanfavoritten Mauricio Pochettino ble sparket og erstattet av eks-Chelsea og Manchester United-manager Jose Mourinho.
Den avtalen varte i overkant av et år før han overraskende fikk sparken ble en uke før EFL Cup-finalen. – Tapet der bidro ytterligere til Harry Kanes ønske om å forlate klubben.

Les: Griezmann løsner på snippen og deler sin misnøye

Videre har en rekke andre Spurs-stjerner sett karrieren stagnere, eller verre, avta.

Dele Alli og Danny Rose er to overtydelige eksempler. I Roses tilfelle ble 30-åringen sendt ut på lån til Newcastle i 2019/20. Forrige sesong ble han kastet ut i ødemarken etter å ha blitt tvunget til å trene med de under 23.

Athletic rapporterer at venstrebacken har ‘blitt enige om en prinsipiell avtale om å signere for Watford’. – Hornets er tilbake til Premier League og trenger en rutinert spiller som Danny Rose.

Les: Raheem Sterling dekker bordet for sjokkretur til Liverpool

Dele Alli har det verre!

Da José Mourinho gikk inn i forrige overgangsvinduet sto Dele Alli på ut-lista. Midtbanespilleren ble, Mourinho prøvde seg på nytt i januar-vinduet, men Danel Levy ned foten for en utleieavtale da PSG ikke var villig til å betale 3 millioner pund for leien.

Ifølge Football-Insider har ikke Mourinhos exit gjort situasjonen lettere for 25-åringen. En kilde hos Tottenham har fortalt at klubben er klar for å ta imot bud på Alli til sommeren. 3 scoringer på 1355 minutter holder ikke.