Skal gi Tuchel litt mer ro rundt midtstopper situasjonen på Stamford Bridge. . (chelsea, twitter)

Det verserer alltid rykter rundt Chelsea når det nærmer seg overgangsvinduet. Klubben virker å ha et utømmelig behov for å forsterke, samtidig som eier Abramovich gir London-klubben solide muligheter til å gå fra ord til handling. Skal vi tro den ungarske landslagstreneren er en av spillerne hans på god vei til Stamford Bridge.

Situasjonen i Chelseas midtforsvar er mildt sagt uholdbar for Thomas Tuchel. Det hersker fortsatt usikkerhet rundt Antonio Rudigers, Andreas Christensens og Thiago Silvas situasjon, i verste fall starter Chelsea uten de tre i midtforsvaret neste sesong.

Les: Tuchel drittlei: Krever signatur mot spilletid

Ifølge Football-Insider jobber Chelsea med å sikre seg med å hente inn Attila Szalai. Den ungarske landslagsspilleren hos Fenerbahce har imponert både på klubb -og landslag det siste året, der Harry Kane fikk teste seg mot ungareren i VM-kvalikkampen på Wembley i oktober som endte 1-1.

Den ungarske landslagstreneren mener det hele er en done deal i januar.

Marco Rossi ble spurt av italiensk media om hvilken ungarsk spiller som kunne ha hevdet seg best i Serie A. Svaret dreide over til Chelsea.

-Det er vanskelig å bare nevne én spiller, men akkurat nå ser jeg Attila Szalai som spiller hos Fenebahce, men jeg tror han drar til Chelsea, begynner Rossi til Calciomercato.

-Han er fulgt også av viktige klubber i Spania, men tydeligvis er overgangen til Chelsea en done deal, sier den ungarske landslagstreneren om spilleren til rundt 20 millioner pund.

Landslagstreneren bør sitte på informasjon om spillerne sine, vi tar dette derfor som et sterkt signal på at vi vil få en Attila på Stamford Bridge.

Les: Ble hentet til Genk for en måned siden som assistent – kastes nå innpå som hovedtrener