(foto: chelsea, twitter)

Saul røk uklar med Diego Simeone forrige sesong. Det holdt ikke med spilletid i 41 kamper og La Liga-trofé, 26-åringen vil ha posisjonen på laget som han selv ønsker. Vi vet ikke hva Thomas Tuchel har gitt Saul av lovnader på Stamford Bridge, men det må være mer enn det Atletico-manageren kan tilby.

For i de siste timene på Deadline Day kunne en smilende spanjol avbildes i Chelsea-drakt. Med 340 kamper for Atletico har Saul opparbeidet seg en posisjon som skal ha fått Liverpool og Manchester United til å sirkle rundt den spanske landslagsspilleren.

Les: Griezmann sendt på dør – nok en nederlender hentet til Camp Nou

Det ble Chelsea, i første omgang på leie for sesongen, men der Granovskaia og gjengen selvfølgelig har sikret seg en kjøpsopsjon.

Vi husker hvordan Saul herjet med Liverpool-forsvaret i Champions League-kampen i 2020 da de regjerende mesterne måtte ta til takke med 2-3 på Anfield og exit CL. I tillegg til det bitre hjemmetapet, bragte uvitende Atletico-supportere med seg det første viruset til Merseyside.

Les på Engelske klubber: Nicola Vlasic tilbake i Premier League

Nå har Balløya vaksinert såpass mange at de velger å kjøre business almost as usual, men Premier League-motstanderne er ikke vaksinert mot en fremadstormende Saul i Chelsea-drakt.

La Liga mester i solnedgang!

Diego Simeone har brukt rundt ti år på piske frem Saul og forme den sentrale midtbanespilleren til en offensiv superressurs. Bedre skole er det knapt mulig å gå.

Manchester United, Liverpool og resten av PL-gjengen kan få et lite hjertelig møte med en Saul integrert i Chelsea-maskineriet.

Les: Jack Wilshere gir seg ikke, men får svi for Brexit