Kommer nok til å gjøre Zidane grinete. (foto: united, twitter)

Vi har sagt det flere ganger tidligere: Hva skal Manchester United med Ousmane Dembelé? Ed Woodward er tydeligvis ikke enig.

Det er France Football som hevder Woodward og Barcelona-presidenten var enige om en overgang for den franske landslagsspilleren i sommer.

Les: Barcelona lurer på om de har kjøpt katta i sekken

United var ifølge den franske avisen villig til å by mer enn 60 millioner euro, penger Koeman sårt trengte for å få gjennomført sine forsterkninger. Perfekt deal for Barcelona som har slitt med Dembelés skader og primadonnanykker siden 2017. Men hva gjør Dembelé?

Nekter. Je ne… (så langt strakk skolefransken). 23-åringen var fast bestemt på å spille seg inn til stjernestatus hos Barcelona.

Les på F7: Verdens 10 råeste tenåringer i Champions League 2020/21

Ikke akkurat det beste utgangspunktet for en spiller å nekte Ronald Koeman forsterkninger han trenger – og bli minnet på det hver bidige dag med Dembelé på treningsfeltet.

Så langt i sesongen har det blitt 82 minutter på banen for Dembelé – der 62 av dem var i det sure tapet mot Getafe forrige helg.

Dembelé har to år igjen av kontrakten hos Barca. Viser det seg at Manchester United fortsatt ikke får inn Sancho i januar (som Dortmund garanterer at de ikke slipper i vinter), kommer Dembelé til å bli spurt for andre gang. Da tviler vi på at Koeman gir ham annet valg enn å si ja.

På vegne av sikkert flere United-supportere, sier vi please, no. Solskjær må ha inn en spiller som har United-verdiene tatovert på brøstet og som jevnt og trutt har levert på høyeste nivå de siste sesongene.

Dembelé bommer på denne profilen med en kilometer.

Les: Zidane har innsett at skaden til Hazard ikke var så harmløs