Blir nok mye egentrening fremover.

Barcelona fortsetter å tape spillere på grunn av dårlig økonomi, men denne gangen vedr Ousmane Dembélé er det kanskje til det beste. – Den franske superstjernen har ikke levert siden han i 2017 ble hentet for vanvittige 1,4 milliarder fra Borussia Dortmund. Mye å betale for en som stort sett er skadet og når han ikke er det daffer rundt og er småsur.

En god stund har Barcelona forsøkt å få Ousmane Dembélé med på en forlengelse av avtalen som går ut neste sommer, det i håp om, tror vi, å faktisk få solgt han og ta igjen noe av tapet. Lyspunktet for sjefene på Camp Nou er at de neste høst kan redusere sine lønnskostnader med 2,5 millioner kroner i uken.

Les: Manchester United får denne superhelten på billigsalg

Sammenbruddet i forhandlingene kom ifølge den spanske journalisten Gerard Romero på grunn av stor avstand rundt tema lønn.!

Juventus seiler opp til å bli 24-åringens neste klubb i karrieren. Barcelona-avisen Sport melder i det minste at Dembélé muntlig har blitt enig med Serie A-giganten om en forhåndskontrakt. Den franske landslagsspissen venter også på et tilbud fra Paris Saint-Germain, ifølge Sport, som legger til at Manchester United også har blitt hørt.

Dembélé ble rekruttert til Barcelona som Neymars erstatter i august 2017, men har aldri vært i nærheten av å leve opp til sin skyhøye prislapp.

Les: «Pappa synes det er gøy at en Rösler er tilbake på Åråsen»