Det er fortsatt kraft i Ousmane Dembélé

Da den franske superstjernen Ousmane Dembélé landet på El Prat Internasjonale flyplass sommeren 2017 etter å ha fått i havn en overgang fra Borussia Dortmund til Barcelona til en verdi av 135 millioner euro var alle svært glade.

Ousmane Dembélé var på plass for sin drømmeklubb, Barcelona hadde hentet en spiller i konkurranse med alle klubber med nok penger og Borussia Dortmund hadde gjennomført en nok et ekstremt lukrativt salg.

Les: Super søndag: ‘El Clásico’, United-Liverpool, ‘OM-PSG’ og Derby d’Italia alle samme dag!

Situasjonen til den 24 år gamle høyrevingen er symptomatisk med situasjonen med klubben han spiller for. Skader og dårlige prestasjoner. Jeg skal innrømme vi er overrasket over den store interessen fra Premier League. Manchester United, Manchester City og Liverpool har vært interesserte en god stund og regnet med en «billig/gratis» avtale med Barcelona i krise og nå som Newcastle plutselig har fått penger er de også med i det som har blitt et usannsynlig race.

Ousmane Dembélé har lenge sagt han vil kjempe om plassen på Camp Nou og vil bevise han ikke er «katta i sekken». Nå melder Cadena SER at franskmannens anstrengelser har blitt hørt av Barcelona og at de er nær ved gjennomføre en forlengelse av kontrakten som pr nå løper til 30 juni 2022.

Ifølge den spanske radiokanalen har partene i prinsippet blitt enige om en ny avtale som vil innebære en lønnsreduksjon.

Siden Dembélé ble rekruttert til Barcelona har han spilt 118 kamper i Barça-trøya og ble notert for 30 mål og 21 assists. – Avlys alle planene i helgen – en helt vill fotball maraton på vei!