Avlys alt annet på søndag! – Noen ganger klaffer alt og vi får en dag stappfull av godbiter, det er definitivt ikke ofte vi får fire av de største kampene i La Liga, Premier League, Ligue 1 og Serie A på én dag.

‘El Clásico’, United-Liverpool, ‘OM-PSG’ og Derby d’Italia alle samme dag!

Se La Liga, Ligue 1 og Serie A direkte på UnibetTV

Her er alt du trenger å vite i forkant av det som lett kan døpes til «Super Søndag».

El Clásico: FC Barcelona mot Real Madrid – Klokken 1615
Til tross for at mange fremdeles beklager mangelen på ikoner som Lionel Messi, Cristano Ronaldo og til og med Sergio Ramos, startes søndagen med en skikkelig fotballfest. -Real Madrid som reiser til Camp Nou for å møte et Barcelona-lag i uorden både på og utenfor banen. Presset er fortsatt stort for manager Ronald Koeman som har fått et ørlite pusterom etter 1-0 hjemmeseier over Dynamo Kiev i Champions League. Barcelona ligger på 8.plass i La Liga, en seier vil gjøre at de går forbi Real Madrid som i skrivende stund ligger på 2.plass bak Real Sociedad.

Real Madrid manager Carlo Ancelotti drar til sin første ‘El Clasico’ i andre periode på Bernabéu-benken, med vesentlig mer medvind i ryggen. -‘Los Blancos’ sikret en 0-5-seier på bortebane mot Shakhtar Donetsk.

Real Madrid leder Clásico-statistikken, der de har vunnet 98 av sine møter til Barcelonas 96.

Sporten sin spådom: Barcelona 2-2 Real Madrid

Følg spesielt med på: Ansu Fati (Barcelona) / Vinicius Jr. (Real Madrid)

Manchester United-Liverpool – Klokken 1730
Det er veldig få som er enige med Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær at første omgang i Champions League kampen mot Atalanta var god, men andreomgang, da United satte inn tre mål og dro hjem seieren etter å ha ligget under med to mål, var svært god. – Og da Cristianp Ronaldo 100% kontrollert satte inn 3- 2 målet i sluttminuttene ble vi minnet om hvilke kapasiteter som de har til sin disposisjon.

Manchester United er inne i en dårlig periode, og har ifølge mange eksperter ingen retning på sitt spill, bare en gruppe med superstjerner som ikke spiller sammen som et lag. – Med seier mot Liverpool vil de med stor sannsynlighet klatre opp fra sin 6.plass, trolig opp til topp fire.

Tror du Man United vinner kampen til 3.15?

Liverpool hadde også en berg-og-dalbane-kamp i Champions League, de var på Wanda Metropolitano. Møtet med Atletico Madrid ble til en kveld med høy oktan i den spanske hovedstaden. Klopps menn forblir ubeseiret i både Premier League og i Champions League, og ‘Reds’ fans vil være mer enn fornøyd med en gjentagelse av den tilsvarende scoringen fra forrige sesongmøte i Manchester, der mål fra Jota, Mo Salah og en brace fra Roberto ‘ Bobby ‘Firmino hjalp gjestene til en 2-4 seier.

Sporten sin spådom: Man United 4-2 Liverpool (og med det sesongens første tap for Liverpool)

Følg spesielt med på: Bruno Fernandes (Man United) / Mo Salah (Liverpool)

Le Classique: Olympique Marseille vs. Paris Saint-Germain – Klokken 2045

Paris Saint-Germain har Messi, og det skal de nå være glade for. RB Leipzig fikk etter hvert føle overmakten fra den franske hovedstaden etter en dobbel fra Messi. – Alle øyne vil uunngåelig være på den Rosario-fødte angriper søndag kveld på Veledrome når han bytter ‘El Clasico’ med ‘Le Classique’, der Ligue 1s sterkeste rivaler Marseille og PSG møter hverandre for første gang denne sesongen.

OM på tredjeplass er 10 poeng bak leder PSG med én kamp til gode.

Etter å ha blitt spurt om søndagens kamp, ​​var OM -midtbanespiller Matteo Guendouzi svært selvsikker og hevdet at han var overbevist om at boost´et til hjemmefansen på en fullpakket Veledrome (bortefans kan ikke komme) ville samle Marseille for å sikre tre poeng mot sine rivaler fra den franske hovedstaden.

Sporten sin spådom: Olympique Marseille 0-2 PSG

Spillere å følge spesielt med på: Dimitri Payet (Marseille) / Kylian Mbappé (PSG)

Il Derby D’Italia: Inter Milan vs Juventus – Klokken 2045
Multiskjerm alternativer vil være sterkt nødvendig av fans som håper å se både ‘El Classique’ og San Siro -sammenstøtet der nåværende Serie A -mestere Inter ønsker Allegri’s «Bianconeri» velkommen til Milan.

Kampen mellom begge de norditalienske gigantene fra de mest folkerike byene i Milano og Torino ble døpt til ‘Derby D’Italia’ på 1960 -tallet av Gazzetta dello Sport -journalisten Gianni Brera, og har blitt et av de mest profilerte kampene i Serie A kalenderen sammen med derbykampene i Roma, Milano og Genova.

Til tross en elendig start på sesongen, ser det ut til at Juventus manager Massimiliano Allegri som er tilbake på Juve -benken for sin andre periode, har fått ting til å virke. En seier på San Siro på søndag ville føre Juve tilbake til en Champions League -plass på Serie A -tabellen.

Inter går inn i kampen og ønsker å gjøre terreng på de løpende lederne Napoli, som har vunnet alle åtte kampene denne sesongen og som spiller fantastisk fotball under Luciano Spaletti.

Sporten sin spådom: Inter Milan 1-1 Juventus

Spillere å følge spesielt godt med på: Lautaro Martinez (Inter) / Federico Chiesa (Juventus)