Adama Traoré

Det nytter tydeligvis å bite seg fast slik Barcelona sitt dyre problem Ousmane Dembélé har gjort. I fjor sommer, midt i den spanske klubbens store ryddeaksjon var det ingenting som kunne få den franske superstjernen til å dra videre. – Mens Barcelona fortsatte å levere en lønnssjekk på 250 000 euro i uken leverte ikke høyrevingen på banen.

Det var sist sommer og i vinter gjentok det hele seg. Barcelona kunne ikke klare seg uten en høyreving og hentet inn på lån en spiller de kjenner godt fra før 26 år gamle Adama Traoré fra Wolverhampton.

Les: Verken Manchester City, Liverpool eller Chelsea legger seg i veien for Manchester United sitt drømmemål

Ousmane Dembélé som Barcelona kjøpte fra Borussia Dortmund for vanvittige 140 millioner euro i 2017 er på utgående kontrakt. Midnatt 30 juni 2022 går kontrakten ut på dato, men….

Barcelona sørget for å få en kjøpsopsjon i låneavtalen med Wolverhampton. Adama Traoré som var Barcelona spiller de første 11 årene av sin karriere skulle ta over for Ousmane Dembélé når han forsvant ut portene på Camp Nou.

Ousmane Dembélé har i vår fått en «ny vår» og selv om han har vært bastant på å overlate klubben til sommeren med et stort tupp i rompa fra Barcelona er situasjonen nå drastisk forandre. Den franske superstjernen har til tider vært fantastisk, han har til og med smilt og deltatt i gledesfeiringer sammen med sine lagkamerater.

Les: ESPN: Jesse Lingard forlater Manchester United

Marca skriver at det blir ny kontrakt for Ousmane Dembélé i løpet av noen dager, og dermed sendes Adama Traoré tilbake til Premier League.