Solskjær har gitt ballkunstneren frie tøyler - med stor suksess.

Noen ganger, hvis du er ute og kjører i tett trafikk åpner det seg opp og du får mulighet til å kjøre igjennom. – Det er den beste beskrivelsen av situasjonen til Manchester United som nå ser ut til å ha klar bane for å sikre seg West Hams sin gullkalv Declan Rice.

ESPN melder at den defensive midtbanespilleren har blitt koblet med Manchester United, helt siden Ole Gunnar Solskjær sine gylne år fortsatt befinner seg svært høy på ønskelisten.

Les: Tidligere Watford-manager fikk sparken tre kamper før sesongslutt

Verken Manchester City, Liverpool eller Chelsea kommer til å gå for Rice i sommervinduet. Manchester City skal ha fullt fokus på Erling Braut Haaland, Liverpool ser etter rimeligere alternativer og kobles med Monacos Aurelien Tchouameni, mens Chelsea har fokus på å finne nye eiere.

Dermed står Manchester United igjen som den mest aktuelle klubben om Rice ønsker å flytte på seg, noe han faktisk ønsker. – Men det kommer til å koste, minst 100 millioner pund må legges på bordet, men hva er vel det for en klubb som med stor sannsynlighet klarer kvalifisering til Conference League.

Les på Engelske Klubber: Kjetil Knutsen aktuell for Burnley