Buddies. (foto: aouar, twitter)

Lyon sikret 4. plass i Ligue 1 og Champions League-kvalikplass. Dermed burde preaseson hos manager Peter Bosz og gjengen være preget av lys og optimisme. Burde.

Memphis Depay var den offensive lederen hos Lyon med imponerende 20 scoringer og 12 assists på 37 kamper. Kommende sesong er det Ronald Koeman som skal få utnytte nederlenderens teft og effektivitet foran motstandernes mål. For Lyon er ikke bare den største stjerna borte, Barcelona slapp å legge igjen en eneste euro for overgangen.

Les: Guardiola stikker en lang finger i øyet på La Liga-presidenten

Depay forsvant på free transfer i sommer, noe som skal ha skapt misnøye hos neste spiller på stjernelista hos Lyon.

Klubben melder at Houssem Aouar ikke har dukket opp på trening grunnet sykdom. Get French Football News hevder det er noe helt annet enn feber som plager 23-åringen.

Den sentrale midtbanespilleren med 7 scoringer og 3 assist på 30 Ligue 1-kamper har gjort opprør. Ifølge Get French Football News var Aouar i møte med manager Bosz 1. juli, men har siden ikke dukket opp. Misnøye med at klubben ikke maktet å holde på Depay og eget ønske om exit, skal være bakgrunnen for no show.

Les på Engelske klubber: Sender Trincao til det beste springbrettet i Premier League

Ifølge Get French Football News har Juventus og PSG lenge vært på jakt etter Aouar, der 23-åringen allerede forrige sommer var åpen for exit fra Lyon. Nå har det altså toppet seg.

Uten sammenligning, vi husker da Kasper Junker hastepakket kofferten og forsvant fra spillerhotellet til Bodø/Glimt.Da endte det med exit.

I tilfellet Aouar dreier det seg om en noen ekstra trillebårer med euro. Har det franske fotballnettstedet rett, så vi tipper en gjeng overbetalte advokater allerede er på saken. Lyon har ikke råd til å rote det til med en spiller til rundt 400 millioner (ifølge Transfermarkt 42 millioner euro).

Les: Briljante Lionel Messi kan bli første som får over en milliard i lønningsposen