Sjekk karen nede til venstre

Lionel Messi har vært strålende i 2021 både for Barcelona og Argentina, så langt har det blitt hele 33 mål og 13 assist på 36 kamper i alle konkurranser for begge lag.

Barcelona-kapteinen har lagt inn 28 mål og ni assists med Blaugrana i løpet av dette kalenderåret og ytterligere fem mål, samt fire assists, med Argentina. – Messi nettet 23 av sine 30 La Liga mål i 2021 og ble ligaens toppscorer i nok en sesong.

Les: Guardiola stikker en lang finger i øyet på La Liga-presidenten

Han scoret også tre i Copa del Rey, og førte Barcelona helt til pokalen og to i Champions League da katalanerne ble eliminert i av Paris Saint-Germain i åttendedelsfinalen.

Messis kontrakt med Barcelona har offisielt avsluttet, men de to partene forhandler om en ny avtale. Den 34 år gamle superstjernen som for øyeblikket spiller i Copa America for Argentina. – Det er lønna hans som er et problem for Barcelona 71 millioner euro i året.

Paris Saint-Germain skal ha gitt et tilbud som skremmer unna alle konkurrenter. – Den søkkrike franske klubben kan bli den første som lønner en spiller over en milliard i året.

Les: Starter tidenes ryddejobb for å redde Messi