Sprer ikke akkurat håp. (foto: spurs, twitter)

Nå er ikke akkurat Solskjær rollemodellen for United-mangerere etter 2-0 tapet mot Burnley – på Old Trafford, men holdningen til José Mourinho viser for oss hvorfor portugiseren måtte bort fra Manchester.

Det kan tenkes Mourinho har endret seg siden tiden hos United, eller at Tottenham-manageren sier det de andre managerene tenker, men likevel.

Les: Tviler på Jose Mourinho

Når du blir hentet inn for å kunne sende ut Mauricio Pochettino, da skal du ha solid tro på at det meste er mulig med troppen som kjempet seg til Champions League-sesongen.

Det var etter en knepen 2-1 seier mot bunnlaget Norwich (som forøvrig Solskjær og gjengen nylig banket 4-0), at uttalelsen kom.

-Det var et viktig resultat for oss. Bortsett fra for Leicester og Liverpool er det vanskelig for klubbene i Premier League i vinne 2-3 kamper på rad, sier Mourinho til Sky Sports.

Les på Popidol: Lar seg ikke lenger diktere av fotballklubb – har tatt et gissel

Dette kom etter fire kamper med tap og en forventet hjemmeseier mot klubben med 17 poeng på 24 kamper.

Vi setter pris på ærligheten din, men hvis denne innstillingen sprer seg til spillere, klubb og supportere, blir det neppe noen trofeer på Tottenham med det første.

Realisme er bra, men for en United-manager (og Tottenham-manager, for den saks skyld) er det uakseptabelt å sitte med oppfatningen at klubber som Liverpool og Leicester er så alfor mye bedre.

Les: Newcastle får napp på Jetro Willems erstatter etter Jose Mourinho krangel

Trua kommer før resultatene.