Wout Weghorst

Arsenal har begynt å forberede seg på livet uten deres største stjerne Pierre-Emerick Aubameyang. Wolfsburg-spiss Wout Weghorst som en potensiell erstatter.

Aubameyang har vært en åpenbaring for Gunners helt siden han kom fra Borussia Dortmund i 2018. – Nå er det bare et år igjen av kontrakten, det pågår forhandlinger om en forlengelse, men nesten hver eneste dag kommer det nye signaler. Det er nesten umulig å vite om han blir eller går.

Les: Roy Keane ønsket som landslagssjef

Gunners-sjef Mikel Arteta sa nylig at han er «ganske positiv» til at det kommer en ny avtale med Aubameyang. Inter Milan og Juventus prøver så godt de kan å torpedere de forhandlingene med fristende tilbud.

31-åringen sa for noen uker siden a det vil være den “viktigste avgjørelsen i min karrière”, han fulgte opp med å si at Arsenal “har nøklene” for å få til en avtale.

Gigantene i Nord-London etter sigende begynt å forberede seg på at de ikke får til en forlengelse. Ifølge Bild ønsker de å signere Weghorst fra Wolfsburg.

Weghorst sies å være tilgjengelig på £ 32 millioner, noe Arsenal vil ha råd til hvis Aubameyang ble solgt. 27-åringen har imponert i sine to år på Wolfsburg, og scoret 33 mål på 66 kamper i Bundesliga.

Men Arsenal er tilsynelatende ikke hans førstevalg, hvis Weghorst kunne velge en destinasjon i Premier League.

Weghorst ønsker å spille en dag i Premier League en dag og er tydelig på at drømmeklubben hans Liverpool, noe han fortalte den tyske avisen.

“Jeg har alltid synes Liverpool veldig spesiell. Jeg får fremdeles gåsehud av ‘You’ll Never Walk Alone’

«Det er andre store engelske klubber også, jeg likte alltid Milan fordi så mange nederlendere spilte der.»

“Jeg er ambisiøs og ønsker å komme videre. Kanskje på et tidspunkt spille på en annen klubb, enten i Tyskland eller i England?

“Men for øyeblikket er det fortsatt langt borte. Jeg føler meg bra og prøver å oppnå det maksimale der jeg er. ”

Les: Bekreftet: Arthur går fra å spille med Messi til å spille med Ronaldo