Sjefen for de gode tidene. (foto: fra west ham, twitter)

På fredag ble det klart at Moyes og gjengen hadde overtalt en PSG-keeper om å bli på balløya med mål om et fast arbeidsforhold hos West Ham. Ifølge spanske Sport har London-klubben om noen få strakser også skaffet seg en Barcelona-spiller.

Hvis vi skur så ikke langt tilbake i tid, ville dette i seg selv vært ganske vilt. West Ham anno 2021 har tiltrukket seg spillere fra to av verdens beste klubber – med største selvfølgelighet.

Les: West Ham har sikret seg PSG-keeperen Alphonse Areola

Det har vært varslet de siste månedene at Barcelona må rydde vei i lønnsbudsjettet til å holde på Lionel Messi. Martin Braitwaite har ikke det helt store sugerøret inn i denne kassen (les: Forbes: Martin Braithwaite rikeste spiller hos Barcelona), men kan sørge for rundt 150 millioner til Barcas kreditorer gjennom salget.

To gode venner.

Spanske Sport hevder det hele er avgjort. Nesten.

Det skal være enighet med West Ham om overgangssummen, nå gjestår det å krangle seg enige med Braithwaite om lønnsbetingelser. Den spanske avisen hevder første tilbud fra West Ham høflig ble skjøvet tilbake over bordet, men med noen få jekk, skal overgangen være på plass.

Etter EM-suksessen for Braitwaite og 53 kamper med Messi og gjengen, er det ekstra kult for The Hammers-supporterne at dansken velger spill på Olympiastadion.

Les: Bryter egne regler i Karim Benzema forhandlinger