To gode venner

For noen minutter siden tok den franske superstjernen farvel med sin gode venn Raphael Varane på sosiale medier. – De to er meget gode venner, både hos Real Madrid i en årrekke ( 10 år) og nå etter at Karim Benzema ble tilgitt av landslagssjef Didier Deschamps også på det franske landslaget.

De er begge tilbake på Real Madrid etter å ha spilt i EM, et EM som startet bra med seier over Tyskland og som overraskende endte tidlig i åttendedelsfinalen mot Sveits på straffespark.

Les: ESPN: Real Madrid har satt en prislapp på utilpass Ødegaard

Vel tilbake ble det raskt klart at Raphael Varane gjør som kaptein Sergio Ramos og forlater Real Madrid, mens Karim Benzema ønsker å bli. – Cadena Cope og Mundo Deportivo melder at det pågår samtaler om å forlenge avtalen frem til sommeren 2023. President Florentino Pérez har signalisert han er villig til å bryte sin egen regel og hvis Benzema ønsker skrive en utvidelse på ytterligere et år og ikke bare et som de nesten alltid gjør med spillere over 30.

En beskjed som verken Ramos eller Varane fikk!

Karim Benzema kom til Real Madrid fra Lyon i 2009. Siden den gang har han scoret 244 mål og 179 assist på 557 kamper. Franskmannen har er 33 år og hans nåværende kontrakt med klubben utløper neste sommer.

I løpet av sommeren har Nacho Fernandez, Lucas Vasquez, Luka Modric og Dani Carvajal forlenget med klubben.

Les: Bare Egil og Aslag ute med debutsingel «Pupper og penger»

Forrige sesong ble Real Madrid nummer to i La Liga – bak lokal rival Atlético Madrid.