Endelig hadde han overbevist Chelsea-manageren. Trodde han...

Da Frank Lampard overtok Chelsea sist sommer trakk han på skuldrene over sin franske stjerne Olivier Giroud. Allerede da Chelsea i januar 2018 kjøpte spissen fra Arsenal for 17 millioner euro var det mange som mente han var utgått på dato.

30 september fylte Olivier Giroud 34 år og nå er han i fullstendig kontroll over sin karriere. Han har kjempet seg tilbake ved å score viktige mål for Chelsea og han viser seg frem som vital og knallsterk på verdens beste landslag.

Les: Suarez tror Messi var årsaken til at han ble dumpet fra Barcelona

Tidligere denne uken kjørte Frankrike over Ukraina 7 – 1 og Giroud stod for to av målene. – Han passerte med med det Michel Platini som Frankrikes nest mest målscorer gjennom tidene. Nå har han bare åtte treff igjen til Thierry Henrys rekord. (Thierry Henry scoret 51 mål for Frankrike på 123 kamper).

I fjor sommer gikk det ikke en dag uten spekulasjoner om hvilken klubb Giroud skulle gå til «nå som han trolig ville bli vist porten på Stamford Bridge» – Det skjedde ikke og det skal Frank Lampard og Chelsea fansen være veldig glade for.

I sommer, til tross for at Chelsea har brukt nesten 3 milliarder på nye spillere har ingen snakket om at Olivier Giroud skulle forlate klubben. Frank Lampard har til og med tatt den erfarne franskmannen med på strategisamtaler i forkant av kamper.

Oliver forteller til RMC hva som skjedde i fjor sommer og litt om fremtiden:

«Jeg var nær en overgang til Italia, hvor erfarne spillere blir høyt verdsatt. Hvem vet hva som skjer nå. Jeg ønsker ikke å lukke noen dører, men jeg har vanskelig for å se at jeg kommer tilbake til Ligue 1. Jeg vil fortsette å spille på høyeste europeiske nivå to eller tre år til, og kanskje blir det MLS»