Blir bare klemming på fritida.

Når du har opplevd en av livets største skuffelser hos klubben du har tjent trofast med 195 scoringer og 113 assist, da dreier tankene inn mot hva som egentlig skjedde. Spesielt når Barcelona ikke ga noen forklaring. Luis Suarez lurer fælt på om han ble fjernet på grunn av vennskapet med Messi.

-Jeg hadde forstått det hvis det var et økonomisk problem eller på grunn av noe sportslig. Det er ikke klart for meg hvorfor de tok den avgjørelsen de tok. Jeg tror de ønsket å fjerne meg fra Messis side. Kanskje det irriterte dem at jeg hadde et så godt forhold til Leo. Kanskje de ikke ønsket at han skulle bruke så mye tid med meg. Likevel, jeg kan ikke forstå hvordan dette kunne ødelegge for laget, forteller en bitter Suarez ifølge ESPN.

Les på Engelske klubber: Liten tvil om at Manchester City rigger seg for Messi

Som aldri vil komme over at klubben i hans hjerte ikke gadd å ta direkte kontakt med ham da strengen ble kuttet.

-Det var på vei, men jeg hadde i det minste fortjent at de ringte meg og forklarte hvorfor de ønsket meg bort, før jeg leste om det i media.

Les: Dagen da Manchester United tabbet seg ut