Den fødte matchvinner.

34-åringens 6 scoringer på 8 Champions League-kamper forteller at Giroud var en av de som kunne strekke armene høyest i været på lørdag. Den franske landslagstreneren har tidvis revet seg i håret over behandlingen Frankrikes toppscorer har fått på Stamford Bridge, men Giroud sørget denne sesongen selv for at han ikke lenger kunne ignoreres.

Franskmannen brukte utstillingsvinduet godt. Champions League-mester på vei inn i EM-sluttspillet, og i forhandlingsposisjon som free agent til sommeren.

Les: Stan Collymore tror løpet er kjørt for Manchester United

Giroud ble hentet til Arsenal fra Montpellier i 2012, ble værende i London som Chelsea-spiller fra januar 2018 og er nå klar for heksegryta i Milano.

Inter Milan med Lukaku og Martinez gikk ut av sesongen som best i Italia og best i Milano (vel så viktig). AC Milan skal sørge for at det ikke blir noen repetisjon neste sesong. Inn på topp hentes nå CL-mester Giroud.

Det er fortsatt ikke bekreftet, men ifølge Calciomercato og flere andre italienske medier, er det AC Milan som sikrer seg free agent Giroud.

Les på Engelske klubber: Blackpool er tilbake!

Det meste skal være på plass for en toårsavtale (ikke dårlig av en 34-åring), og Giroud har vært på boligjakt i Milano.

Franskmannen kommer ikke til å lide noen nød. Ifølge Calciomercato henter Giroud ut rundt 40 millioner kroner i årslønn (heller ikke dårlig for en 34-åring).

Fotballkrigeren Giroud på San Siro i byderbyet mot Inter. Vi kan knapt vente.

Les: Goal: Mauricio Pochettino har bedt om få dra