Ole Gunnar Solskjær (foto: united, twitter)

Manchester United har i mange år ønsket seg den franske superstjernen Antoine Griezmann som på sin side flere ganger har avvist tanken på engelsk klima.

Nå med høye temperaturer i Barcelona kan en avkjølingsperiode på den engelske vestkysten være fristende, selv for solhungrige superstjerner.

Antoine Griezmann er skikkelig misfornøyd med å sitte på benken, søster og agent Maud Griezmann har kalt inn til et krisemøte til uken hvor Quique Setién trolig får gjennomgå.

Mundo Deportivo skriver at Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har fått med seg problemene og har satt alle krefter inn på å lokke Griezmann over, inkludert, skal vi tro ryktene, forklart at klubben reiser til varmere strøk i vinterpausen. Manchester City skal også være interessert, men har ingen sjanse så lenge de ikke har vunnet tilbake retten til å spille i Champions League.

Les: Liverpool nær signering av fremtidens nr.1

Stemningen på Old Trafford er tydelig god om dagen, det er ro i rekkene og laget presterer, etter at Griezmann har «lagt seg ut» både med manageren og Lionel Messi (som også har det problemet) er det få venner igjen i Barcelona. – De fleste kommentatorer tror det skal et lite mirakel til for at han fortsetter til høsten. – Det miraklet kan komme i form av Xavi.

Les: Mundo Deportivo: Xavi er kalt inn til Barcelona

Griezmann har levert dårligere enn normalt siden han kom fra Altetico Madrid, han har bare åtte mål og fire målgivende pasninger på 32 kamper for Barcelona denne sesongen.

29-åringen ble som kjent verdensmester med Frankrike i 2018.