Genial? (foto: united, twitter)

Den tidligere Tottenham spilleren Luka Modric er skeptisk til om en retur til Premier League er det riktige for han. I Real Madrid har han funnet sin rolle og europeisk spillestil passer han bedre. – Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær skjønner dette godt og har poengtert for hans folk som skal snakke med 2018 Ballon d’Or-vinneren at Premier League har endret seg mye siden 2012.

Til tross for at han blir 34 år neste måned, forblir den han en av de beste midtbanespillerne i verden Ole Gunnar Solskjær mener han kunne ha stor innflytelse på troppen hans. – I følge Diario Gol er imidlertid Manchester United ikke alene i jakten på Modric, Real Madrid har hørt fra fra Paris Saint-Germain, Bayern München og AC Milan.

Les: «En blond nordmann ble presentert med full patos»

Bruker list og penger

Det er ikke bare Luka Modric som trenger å overbevises også Real Madrid som har shoppet som en gal trenger å selge. Det rare er at Luka Modric bare ifølge Transfermarkt bare er verdt 20 millioner euro (55 millioner på det meste) noe som er utrolig lavt for en så fersk gullballvinner.

Real Marid skal være villig til å selge hvis de får godt nok betalt, Manchester United tygger på et tilbud i størrelsesorden en halv milliard kroner.

 

Les: Selger gullballvinner for å finansiere spillerkjøp