Ola Solbakken gir alt!

Gradvis har Ola Solbakken klart å å jobbe seg inn hos Roma manager Jose Mourinho, fra å være fullstendig ute i kulda med offentlige negative kommentarer om sine evner til å presse høyt. – Så for for nesten to måneder siden fikk den tidligere Bodø/Glimt stjernen sitt første Roma mål. (1 – 0 mot Verona i Serie A 19 februar)

Solbakken som ikke er med i Europaligatroppen har gradvis fått mer spilletid, men slik som i går, fra benken. – Det hjelper godt han tar vare på sjansene han får.

Les: Har aldri, aldri skjedd i Premier League

I gårsdagens 3 – 0 seir mot Sampdoria som ligger nest sist på Serie A tabellen bidro Ola Solbakken med en vakker assist. 24-åringen var presset av flere motspiller før han løsrev seg og sentret den målgivende pasningen tvers over banen til Stephan El Shaarawys fire minutter på overtid.

El Shaarawy satte ballen enkelt i nettet alene med keeper.

Første omgang var målløs og Georginio Wijnaldum headet inn kampens første mål etter en knapp time. Paulo Dybala doblet ledelsen etter 88 minutter.

Seieren sender Roma opp på tredjeplassen i den italienske toppdivisjonen, med like mange poeng som Inter på plassen bak. Bynabo Lazio er fem poeng foran.

LES: Graham Potter kan gå rett inn i ny Premier League jobb med gigantisk sluttpakke i lomma hvis han har lyst