Timet litt dårlig, denne gangen. (foto: real, twitter)

Som vi digger Sergio Ramos. Det hindrer oss ikke fra å riste lett på hodet av Real Madrid-spillerens vekslende hell med taklingene sine.

Når bunnlaget Girona slår Real Madrid 2-1 er det ille. Når det skjer på Santiago Bernabeu, er det tragisk. Og når Ramos i tillegg pådrar seg sitt 25. røde kort som Real-spiller i samme kamp, blir det bare trist.

Myggen Girona ble for tøffe. (foto: real, twitter)

Les: Pogba: Hos United er det én ting som aldri betyr noe

Real Madrid har hoppet på en medgangsbølge og jaktet sin sjette ligaseier på rad. I møtet med bunnlaget som på sin side sto uten seire på ti liga-kamper, burde det dreie seg om en formalitet.

Men så var det denne runde fotballen, da.

Real hadde en haug med gode muligheter i løpet av søndagens kamp, men scoring ble det bare av en kontant heading av Casemiro i første omgang. Motstanderne tok over styringen etter pausen og ble belønnet med straffescoring og en heading i mål i det 74. minutt.

Ble musestille på San Bernebeu. (foto: girona, twitter)

Les: Ærlige Ramos gjør det lett for UEFA

Og hva gjør Sergio Ramos for å få ut frustrasjonen?

Jo, da trår grisespilleren Ramos til og gjør seg fortjent til sitt andre gule kort (selv om den siste forseelsen lang fra var så ille). Dette var Ramos´s 20. utvisning i La Liga og 25. totalt. Puh.