Mino Raiola

Den respekterte italienske journalisten, Tancredi Palmeri, som skal ha meldt om Mino Raiolas dødsfall på twitter, beklager og sier at det ikke var han som var først ute.

Raiolas død ble bredt meldt i italiensk og internasjonal media etter Palmeris Twitter-melding, før agentbyrået til Raiola avkreftet dødsfallet.

Italieneren, som representerer noen av de mest profilerte spillerne i europeisk fotball, er på sykehus på grunn av sykdom. Mino Raiola kjemper for livet på sykehus, og fotballagenten har fordømt de falske nyhetene som spredte seg på sosiale medier og hevdet at han var død.

LES: Wayne Rooney topper listen til Premier League-klubb!

Riaola selv har lagt ut en melding på twitter:

Legen Alberto Zangrillo fra San Raffaele sykehus i Milano har lagt til: «Jeg er opprørt over telefonsamtalene fra pseudojournalister som spekulerer i livet til en mann som kjemper for å overleve.

Raiola hadde tidligere vært på sykehus i januar og ble operert.

En uttalelse fra hans offisielle Twitter-konto den gang lød: «Mino Raiola gjennomgår ordinære medisinske kontroller som krever narkose. Alt var planlagt og ingen akuttoperasjon.»

SISTE: United tror at dette kan være deres beste mulighet til å signere Declan Rice

I tillegg til det store antallet nyhetskanaler som feilaktig rapporterte Raiolas død, la Real Madrid også ut en kondolansemelding via sine offisielle sosiale mediekanaler.

Innlegget, som nå er slettet, lød: «Real Madrids president og styre beklager dypt Mino Raiolas død og vil gjerne uttrykke deres kondolanser, deres hengivenhet og deres hengivenhet til alle hans slektninger og kjære»