(foto: west ham, twitter)

I følge lokalavisen tror Manchester United at denne sommeren kan være deres beste mulighet til å hente til West Ham-stjernen Declan Rice.

United har et presserende behov for å styrke midtbanen denne sommeren, med Declan Rice sammen med Jude Bellingham og Kalvin Phillips på toppen av ønskelisten. Ifølge Evening Standard kan Ten Hag muligens hente inn to nye spillere i den posisjonen.

Avisen skriver at dette kan være det ideelle tidspunktet for Man Utd å vinne kampen om Rices signatur, ettersom konkurrentene Chelsea og Manchester City ser ut til å ha andre posisjoner de vil fokusere på å forsterke denne sommeren.

SISTE: Klopp vil redde karrieren til lynving etter svak sesong

Chelsea er i ferd med å miste både Antonio Rudiger og Andreas Christensen på gratis overganger, noe som betyr at det å signere en midtstopper eller to må være en prioritet fremfor å bla opp store penger for Declan Rice.

City ser ut til å signere Erling Haaland fra Borussia Dortmund, ifølge Evening Standard, en stor avtale som sannsynligvis vil ta opp mye av klubbens tid og ressurser.

Rice kan imidlertid ha betenkeligheter om å dra til Old Trafford akkurat nå, siden United vil etter all sannsynlighet være uten Champions League-fotball neste sesong.

SISTE: Real Madrid enige med Premier League-stjerne

Den engelske landslagsspilleren er i dag en del av et ungt og spennende West Ham-lag som fortsetter å hevde seg mer og mer i Premier League, så hvis han går videre, må det sikkert være for et skikkelig steg opp.

Og akkurat nå ser ikke United ut som det beste alternativet for et stort talent som Rice, men det å være en del av en ny epoke ledet av påtroppende manager Erik ten Hag kan selvfølgelig gjøre overgangen mer fristende, i tillegg til et betydelig lønnshopp.

Likevel er det ingen tvil om at både Chelsea og City for øyeblikket er mye nærmere å vinne de største trofeene og oppfylle de store ambisjonene til Rice.